Mei 2012

Straat Spektakel

Dit weekend (2 en 3 juni 2012) zal er een openingsfeest plaatsvinden om het vernieuwde Sint Romboutskerkhof en Wollemarkt te vieren. Hiervoor werd er een heus StraatSpektakel samengesteld.

Na 2,5 jaar van werkzaamheden en archeologisch onderzoek is de Wollemarkt opnieuw van de Mechelaar. Op 29 juni 2012 volgt de officiële opening van het plein. De parking zelf wordt reeds op 29 mei 2012 in gebruik genomen. Het hele weekend van 2 en 3 juni is jong en oud welkom om samen met de lokale horeca, handelaars en dienstverleners te toasten op de opgefriste omgeving. Het feest wordt op gang geknald door de Mechelse stadskanonnier.

 

Samen UiT in Mechelen: het eerste vrije tijdscafé was een succes !

met categorie:  

Ondanks de stortbui rond half zeven was het eerste vrijetijdscafé vorige donderdag een enorm succes! Langzaam maar zeker raakte de stoelen bezet en kwamen de gesprekken op gang. Ook de gitarist kwam goed op tijd en stemde zijn gitaar alvast voor het optreden dat hij later op de avond zou geven. De ukelele en mondharmonica zorgde daarbij voor ‘the final touch’. Later ontdekte ik dat die man de naam ‘Jan Cannaerts’ droeg en ons zou voorzien van een stevige portie kleinkunst. Geweldig! Tegen kwart na zeven zat de sfeer er al lekker in. Een kort maar krachtige power point maakte ons duidelijk wat we konden verwachten van deze avond en verder in het jaar.

 

den toren


door TinnePics

1000 km Kom op tegen Kanker


door mechelenblogt_jan

50'S1


door KOSTUUMkaramel

ooievaar op lamp


door Christel Schoepen

Rusvelo - Ronde van België


door Spaak

Ronde van België


door mechelenblogt_jan

Vlietenkelder


door mechelenblogt_jan

Torso's Philip Van Isacker. Vrijbroekpark


door marysemies