De Coninck ontvoerd!

met categorie:  

  (foto: Jan Smets)

Daarstraks kreeg ik een enthousiast telefoontje van Guido De Coninck.  Enthousiast is hij wel meer, maar deze keer heeft hij naar eigen zeggen wel iets héél tofs te melden.  Ik geloof het graag.

Het is krokusvakantie en we kunnen niet op verlof naar het buitenland.  We mogen ook geen vrienden of familie zien...  Dus heeft JCI Mechelen een oplossing bedacht om verstrooiing te brengen!  Ze hebben niet minder dan een Digitale Escape Room gemaakt.  En je kan hier aan meedoen tot 15 maart!

Het prikkelt mijn nieuwsgierigheid...

 

JCI staat voor 'Junior Chamber International Mechelen' (Worldwide Federation of Young Leaders and Entrepreneurs).

En het zijn zij dus die dit leuke spel hebben bedacht.  Lid Tom Spillebeen kan me er alles over vertellen.

 

Dit spel is een uitstekend middel om ook niet-Mechelaars kennis te laten maken met onze mooie Dijlestad aan de hand van filmpjes van filmclub Mecina.

 

Mecina... natuurlijk.  Hier is Guido De Coninck al vele jaren drijvende kracht achter.

 

Deze digitale escape experience werd door ons gemaakt.  Met dit avontuur kan je op zoek gaan naar de ontvoerde De Coninck van Mechelen.  Het is een online zoektocht die geschikt is voor drie tot vijf spelers.  Je kan die spelen op ieder moment dat je wil, én zonder begeleiding.  Best met je eigen computer of tablet.  Best zet je een digitale meeting of groepsgesprek op (bijvoorbeeld via zoom, google meet, messenger...).  Daarna moet één speler zich registreren en krijgt hij of zij een link die dan moet gedeeld worden met de andere spelers.  Daarna kiest ieder een speler en kan er begonnen worden...

 

Méér info en het reglement kan je hier opsnorren:

www.digitalescapemechelen.be

Dit digitale evenement wordt gesponsord door hotel Patershof, restaurant Centpourcent, KVM, Café Gourmand ( de nieuwe koffie-en chocoladezaak in de Keizerstraat) en brouwerij Het Anker.

Mooie prijzen zijn er te winnen!

Wie kan De Coninck bevrijden?

Veel plezier!