Hij was een man met vele plannen... Herman Verwaetermeulen

met categorie:  

(foto: Jan Smets)

Hij was een imponerend man waar je moeilijk naast kon kijken.  Een man met vele plannen, actief, innemend en met een enorm ruime belangstelling.  Op 89-jarige leeftijd overleed op 8 september Herman Verwaetermeulen uit de Katelijnestraat.  Eergisteren had zijn uitvaart plaats in z'n geliefde OLV-van LeliĆ«ndaelkerk in de Bruul.  De geboren Bruggeling voelde zich als een vis in het water in Mechelen en samen met zijn enkele jaren geleden overleden echtgenote Nell De Potter heeft hij hier niet onopgemerkt geleefd.  Samen hebben ze Mechelen mooier gemaakt.  In alle serenititeit heeft de vader van de 'Frituur Paula-jongens' zijn eeuwige reis aangevat.  Klaar met het leven.  Graag blik ik nog eens terug op deze bijzondere man met het interview dat ik met hem had in 2011...

 

 

 

(foto: Jan Smets)

 

 

www.mechelenblogt.be/2011/03/me-allemaal-overkomen-herman-verwaetermeule...

 

en het tweede deeltje van het interview:

 

www.mechelenblogt.be/2011/03/herman-verwaetermeulen-man-met-plan-2

 

 

(foto: Jan Smets)

 

Vaar wel Herman!

 

(Foto: Jan Smets. viering van hun gouden bruiloft in ons stadhuis: Nell en Herman Verwaetermeulen-De Potter...)