Mijn mooie wereld

met categorie:  

De foto dateert al wel van voor de lockdown... Zo dicht mogen we deze dagen mekaar niet benaderen...  Het zijn vreemde tijden.  Ook al zal ons leven er langzaam maar zeker wat 'normaler' worden: we zijn er nog lang niet.  Maar misschien leert dit surrealistische tijdperk ons wat meer aandacht hebben voor waar we anders weinig oog voor hebben.  Veel artiesten beleven nu een moeilijke werkloze periode. Geen events, geen optredens... En net nu - en net daarom komt de overbekende Mechelse zangeres Connie Neefs met een nieuwe videoclip.

In deze bizarre tijd is er plots opnieuw oog voor de natuur... tijd om te luisteren, te kijken, te genieten van onze mooie wereld..  En we leren opnieuw met elkaar rekening te houden...

Het lied zag het levenslicht reeds in 2001 en de mooie tekst werd geschreven door geboren Mechelaar Karel Verleyen...

 

 

Deze clip mag je gerust verspreiden als een goedaardig virus!  Met deze clip wil ik ook de oproep beantwoorden van minister Benjamin Dalle om onze Vlaamse muziek in de media te ondersteunen.

 

Dat doen we dan ook graag.

De clip - van eigen makelij - werd opgenomen in de fraaie tuin achter haar woning aan de Haverwerf.  Wie gaat niet overstag voor de warme stem van Connie?  Wie blijft onberoerd bij de mooie melodie? 

Enne...met mijn grote passie voor Griekenland doen de bouzoukiklanken me helemaal smelten natuurlijk.

 

Je kan het lied beluisteren via:

 

https://www.youtube.com/watch?v=2xxTTtzSgwg&feature=youtu.be

 

Een mooi luisterlied...  om stil van te worden, en om ons allen wat moed te geven.  De wereld is best mooi ondanks alles!

fijne zondag!

 

www.neefs.com

 

(foto: Jan Smets)