Sjarabang toont dit weekend nieuwste topwerken!

 

(foto's: J.Smets - Marleen D'Joos en kunstwerk Micky Pijnenborg)

Sjarabang hoeft in Mechelen niet langer worden voorgesteld?   Deze creatieve thuishaven voor kunstenaars met en zonder beperking die haar stek de laatste jaren vond in ons Groot-Begijnhof is zoals men zeg 'goe bezig'.  Ze geeft letterlijk (en soms figuurlijk) aan mensen een podium.  Sjarabang vertrekt niet vanuit 'de beperking', maar wel vanuit  mogelijkheden.  Het is fijn om zien hoe men hier groeikansen krijgt.  Je krijgt er een instant goed gevoel bij om hen bezig te zien.  En het moet gezegd: in het atelier worden kwalitatief sterke werken gemaakt.  Daar sta je soms versteld van.  Dit weekend kan je je daar ook van vergewissen op een werkelijk heel knappe expo in het Moreelshuis.  Daar hoeft Marleen D'Joos, bezielster van Sjarabang me zelfs niet van te overtuigen:

 

In ons atelier en op onze creatieve reizen worden steeds originele en persoonlijke kunstwerken gemaakt.  We vinden het de hoogste tijd om het kruim van de nieuwste werken te tonen.  Kom dus zeker eens kijken en verwonder je over de creatieve uitingen van onze deelnemers.  Deze avond zal trouwens onze kersverse burgemeester Alexander Vandersmisssen de tentoonstelling openen...

Op de affiche prijkt een mixed media werk van één van de vele kunstenaars die ons zullen verbluffen.  Micky Pijnenburg maakte het tijdens de voorbije Provencereis van Sjarabang...

 

Het Moreelshuis bevindt zich in de Moreelsstraat 3 - mooi gelegen in de schaduw van de knap gerestaureerde Begijnhofkerk. 

Probeer dit weekend zeker langs te komen.  Beslist de moeite!

 

Vanavond, 11 oktober: verwelkoming en opening door waarnemend burgemeester Alexander Vandersmissen om 19 uur.

De tentoonstelling is daarna vrij te bezoeken, morgen, zaterdag 12 en zondag 13 oktober tussen 13 uur en 18 uur.

 

De deelnemende kunstenaars:

Backs Yvonne, Benoit Jurgen, Carlis, Ceulemans Viviane, Charlier Eva, Claessen Tom, Cloostermans Jef, Cortebeeck Hans, Cuypers Katrien, De Cat Hilde, De Decker Kathy, De Nutte Gunter, De Swert Valerie, Denolf Greta, Devrieze Ine, Dolfyn Clara, D'Hauwe Sanne, Feremans Johan, Flederick Roger, Franssens Evert, Gebruers Evi, Gijpen Pieter, Junius Albert, Keldermans Annelies, Kennes Inge, Langhmans Sven, Martens Jacinth, Mees Dylan, Michiels Stijn, Oste François, Pijnenburg Micky, Resseler Anita, Roelandts Kristel, Rosel Anaïs, Sargsyan Arthur, Soeleimansjah Shamara, Struyf Mrleen, Tyncke Hilde, Van Beeck Kathy, Van Bogaert Christiane, Van Damme Kamiel, Van Eycken Imelda, Van Looy Jessika, Van Muylder Luc, Van Olmen Liesbeth, Van Rompaey Inge, Van Vliet Loïs, Vandenbosche Ines, Vandermeiren Nathalie, Vandervekens Rita, Vercammen Thierry, Verduyn Roos, Verlinden Ann, Verstrepen Georg, Vervoort Kathy, Willekens Kristel, Willemsens Eddy.

 

 

 

 

 

www.sjarabangvzw.be

info@sjarabangvzw.be

015/63 96 14

0477/23 90 78