Boek 'Mechelen in 't Groen'

Op 16 augustus verscheen mijn derde boek over Mechelen. Waar mijn vorige boeken voornamelijk over gebouwen gingen, gebouwen met torens en gebouwen met historische kelders, gaat dit boek over het groen in en om de stad. Haast alle nog bestaande groenzones zoals parken, bossen, natuurgebieden en tuinen ook tal van priv├ętuinen, staan in het boek beschreven en getoond over 210 pagina met 700 kleurfoto's. Het werd uitgegeven bij boekscout.nl en kost 30,50 euro. Het formaat is A4 en heeft een hardcover. Het kan al besteld worden bij de reguliere boekhandels, bij de uitgever en bij bol.com. Het boek kan ook bij mij besteld worden via een berichtje naar mvdt@skynet.be. Op zondag 15 september om 11 uur, zal ik in het programma 'Mechelse Peper' op Radio Opsinjoor te gast zijn. Veel leesplezier gewenst. Vriendelijke groet, Emile Van er Taelen.