In 10 weken loop je 5 kilometer, met Start 2 Run

met categorie:  

 

(foto's: Jan Smets)

Aan het enthousiasme en de overredingskracht van Hilde Luytens zal het alvast niet gelegen hebben!   Al een aantal jaar is ze de verantwoordelijke van Start2Run van RAM, de Mechelse atletiekvereniging die haar stek heeft in sportpark De Nekker.  Nee: ze neemt er géén loopje mee: we kunnen allemaal in 10 weken 5 km leren lopen.  En dat wil ze bewijzen!  Na de feestdagen maken velen goeie voornemens en haalt men de buikriem wat aan.  Of: het wordt teminste geprobeerd.  We willen wat minder copieus tafelen, ons alcoholverbruik beperken, én...we willen misschien wat meer sporten.  Maar vaak sneuvelen die intenties al vrij snel.  Ook de sportieve voornemens worden nogal vlug - héél stilletjes - opgeborgen.  Maar: we kunnen het déze keer anders aanpakken!  In groep en onder begeleiding is de slaagkans beslist véél groter.  Dit is gewoon een vaststelling.  Als ervaringsdeskundige weet Hilde me dat te bewijzen...  De nieuwe lessenreeks start op woensdag 23 januari.  Overtuigd om een poging te wagen?

 

Hilde garandeert dat élke deelnemer na tien lessen 5 kilometer kan lopen.

 

De deelnemers moedigen mekaar aan.  Ze motiveren mekaar, en alzo kan je het langer volhouden.  Iedereen kan meedoen: jong of oud, vrouw of man.  Je moet uit je luie zetel komen, maar het resultaat loont!

 

Elke woensdag en vrijdag wordt om 18u30 samengekomen aan de atletiekpiste van het Provinciaal Domein De Nekker.  Je schrijft je best op voorhand in. 

 

Meer info:

www.ram-atletiek.be

of bij Hilde:

hilde.luytens@gmail.com

 

Organisatie van RAM

Regionale Atletiekverenigingen Mechelen