Sjarabang organiseert Warmste Brunch in Lamot!

met categorie:  

 

(foto onder: Jan Smets)

Wil je op zo'n zondagmorgen in de aanloop naar de feestdagen eens lekker je voeten onder tafel steken voor een heerlijke brunch?  Gewoon niks moet.  Gewoon gezellig tafelen in een sfeervol kader?...  Het kan op zondagochtend 9 december.  Plaats van Afspraak: LAMOT in hartje stadscentrum.  Bovendien steun je met dit toffe initiatief de vzw Sjarabang die voor de meeste Maneblussers lang geen onbekende meer is.  En dat is een extra reden om je in te schrijven!  Vanaf 11 uur ben je er welkom!  Maar er is méér dan alleen culinaire verwennerij...  Om 13 uur gaat een exclusieve kunstveiling door, waarbij een aantal bijzonder knappe stilistische sculpturen in de vorm van een vis onder de hamer gaan.  Kunstenaar Albert Kramer ontwierp deze mooie werken.  Het zijn de overbekende TV-personaliteiten Saartje Vandendriessche en Thomas Vanderveken (zoon van Sjarabangbezielster Marleen D'Joos - zie foto) die de veiling zullen modereren.

 

Voor 30 Euro per persoon kan je deelnemen aan deze WARMSTE BRUNCH.

Hiervoor wordt je onthaald met een parelend glaasje cava of een glaasje wijn, waarna je kan aanschuiven aan het uitgebreide Brunch-buffet.

Nadien staan er ook nog koffie, thee of frisdranken op jou te wachten.

 

Inschrijven kan je doen op:

www.warmstebrunch.be

méér info over de werking van vzw Sjarabang:

www.sjarabang.be

 

De kunstwerken die vanaf 13 uur worden geveild, zijn echte pareltjes.  Hier twee van de werken die onder de hamer zullen gaan;

 

 

 

Met dank voor de organisatie aan Jan Simons van Lamot en Ans Cammaer van Exceptional Events)

 

Het overwegen zéker waard!