2 leuke initiatieven in het Speelgoedmuseum: een ruilbeurs én een repair-café Speelgoed

Speelgoed, het kan nogal opstapelen... heb jij ook bakken vol? Of net maar een paar stukken speelgoed maar niet meer zo voor de geschikte leeftijd? Welke van de twee ook: dan is een speelgoed-ruilbeurs hét idee. Dit kan in het Speelgoedmuseum Mechelen.

Je kan je speelgoed dat je graag wil inwisselen binnenbrengen in het museum voor 14 juni (van dinsdag tot zondag, 10u tot 17u). De ruilbeurs zelf gaat dan door op 17 juni. Wie weet welk leuk stuk speelgoed kan je achteraf meenemen en weer veel plezier aan beleven!

 

Volgende week zaterdag, 9 juni, een heel ander evenement in het Speelgoedmuseum. En wel een écht Repair-Café speciaal voor speelgoed natuurlijk! Je kan met je speelgoed waar iets aan hapert langskomen op deze zaterdag, 9 juni. De reparaties worden gedaan door de vrijwilligers van Ko-Lab. Zij kunnen je helpen met oplossingen voor textiel,  elektronica, video en treintjes. Deze dag kan wel eens dé oplossing zijn voor net dat stuk lievelingsspeelgoed waar iets stuk aan is; of de kans  voor een nieuw oog voor die schattige teddy-beer... Toveren met een echte make-over dus. Alle regels kan je overlopen op de Facebookpagina van het Speelgoedmuseum of op volgende link: http://bit.ly/2xpJCTx                                                      

Repair of wisselen: in elk geval kan je weer heel leuk aan het spelen!

 

Tekst (c) Linda Van der Auwera - Foto (c) Speelgoedmuseum)