6de Kunstproeven-festival nu 3 dagen!

met categorie:  

 

(foto's: Jan Smets)

Voor de 6de keer organiseert vzw Sjarabang het 'Kunstproeven'-festival in en rond het Mechels cultuurcentrum.  De zenuwen staan weer gespannen.. Het is alle hens aan dek om alles piekfijn in orde te krijgen.  Maar: het zal lukken!  Daar mag je op rekenen.  Een enthousiaste ploeg die de hulp krijgt van vele vrijwilligers heeft in de voorbije jaren bewezen dat dit topevenement een plaatsje verdient op de agenda.  Bij de vorige editie namen niet minder dan 1000 personen met een verstandelijke beperking deel! En dat mag je wel ├ęcht een groot succes noemen!  Daarom werd besloten om dit jaar het festival met 1 dag uit te breiden.  Kunstproeven loopt nu dus over 3 dagen.  Noteer 12, 13 en 15 maart.  Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen!  Enne: wie wil kan op 13 maart om 20 uur de toneelvoorstelling 'different colors, same light' bijwonen in datzelfde cultuurcentrum.  Waarom zou je het laten?  Je kan kennis maken met het grote talent en het spelplezier van de acteurs...

 

 

Dit jaar kan het festival rekenen op hoog bezoek.  Minister van Cultuur, Sven Gatz, zal op 12 maart om 12 uur een kijkje komen nemen op Kunstproeven.

Marleen D'Joos en haar medewerkers zijn erg blij om hem te mogen verwelkomen.  Het betekent voor hen heel zeker een belangrijke erkenning.  De minister zal de kans krijgen om het enthousiaste publiek van het festival aan het werk te zien in heel diverse - niet minder dan 30 workshops.

De deelnemers kunnen er actief aan deelnemen, of gewoon ook gezellig toekijken.

Gedurende de drie dagen van het festival wordt het Cultureel Centrum ingepalmd, samen met het stedelijke conservatorium en de academie voor Beeldende Kunsten.

 

 

(foto's: Sjarabang)

 

Voor het toneelstuk op 13 maart kan je jouw kaartje reserveren aan 10 Euro:

info@Sjarabangvzw.be

www.sjarabangvzw.be

015/63 96 14

0477/239078