Va et Vient @ Kerst met KUUB & Co

met categorie:  

Zaterdag was er naast de kerstmarkt op de Vismarkt en Haverwerf, ook nog een gezellig kerstevenement op het Cultuurplein aan de KUUB en CC Mechelen.

Ook Majorettekorps Va Et Vient zette er hun beste beentje voor ...

         

Het was gezellig toeven aan de KUUB met verschillende standjes met keramiek, design, beeldhouwerk(jes) en kerstkaarten! Niet de zoveelste commerciële kerstmarkt, maar leuke hebbedingetjes voor geïnspireerde meerwaardezoekers ...

Daarenboven kregen we nog een performance van het Mechelse Majorettekorps (met nen hoek af) Va et Vient.

Ze dragen dan ook terecht de titel van 'plezierigste majorettekorps in Mechelen'!

Kerstmarkt. Was dat geen vergissing ?

Dat hebbedingetje = het beste beentje van Va Et Vient?

Naar verluidt werd de échte Kerstmarkt (voor mij eerder een commercieel gedoe) zoals we die voordien kenden door Calvo afgevoerd om de moslims niet te schofferen.

Meer dan waarschijnlijk zal dit wel de waarheid zijn die achter "mijnheerke" Calvo zijn beslising zit, Roger !

Eric, misschien daarom dat vergif in stripverhalen meestal groen is.

Inderdaad Roger, nu dat je dat zegt

:-)))))

Willen die reactionairen eens stoppen met hun aanvallen op Fahnder-Klikspaan Calvo ? Hij is een waardige vertegenwoordiger van groen. Denk maar aan zijn gratis tickets voor Tomorrow Land waarbij ik zelf vaststelde dat je het gebonk hoorde in Berchem en in Lier. Denk aan zijn activiteiten in Mechelen waarbij alles wat binnen de muren (en soms er buiten) woont niet kan slapen of rusten want de woningen daveren uren aan een stuk. Echt een bezorgde mens voor het milieu. Waarschijnlijk heeft hij ook de petitie ondertekend die de Amerikanen aanmoedigt mensen te martelen in Guantanamo want daar worden de gevangen ook gebroken met uren keihard burenlawaai en milieuvervuiling.