Bedankt, Peter! Vaarwel, zeker tot ziens!Mechelen Blogt moet het sinds kort zonder pionier en duvel-doet-al achter de schermen Peter Meuris stellen. Voor Peter, blogger en medewerker van het eerste uur komt er nu meer tijd vrij voor andere projecten waarin hij zijn gewaardeerde gedrevenheid kwijt kan. Gidsen met of zonder gidsfiets bijvoorbeeld, je komt Peter zeker nog tegen in onze geweldige stad, wij ook. Zeker tot ziens dus! Maar we willen Peter uiteraard hartelijk bedanken voor zijn inzet de voorbije jaren, dat spreekt! 

Natuurlijk zien we Peter niet graag vertrekken maar evenzeer begrijpen we zijn keuze en wensen we hem veel plezier in de andere zaken die hem begeesteren. We zijn Peter veel dank verschuldigd voor het vele werk dat hij al die jaren leverde voor Mechelen Blogt, niet altijd meteen zichtbaar want vaak àchter de schermen.

We wilden Peter dan ook in de spreekwoordelijke bloemen zetten. Dus gingen we op zoek naar een origineel cadeau. Met de hulp van Peters eega Patricia vonden en zochten we een gepast moment in zijn agenda. Die bewuste avond, dinsdag 20 december 2016, werd Peter onder onder 'valse' voorwendsels naar Als Ik Mijn Ogen Toe Ben Ik In Honoloeloe gelokt waar een delegatie van Mechelen Blogt hem opwachtte.

We overhandigden Peter een mooi werk dat Shamisa Debroey speciaal voor hém maakte, een portret van Peter mét gidsfiets. Uniek dus! Dat krijgt ongetwijfeld een mooi plaatsje ten huize Meuris, niet Peter?

Wij hopen Peter nog vaak te ontmoeten en beloven hem verder ons best te doen om deze Blog levend en wel te houden.

Bedankt, vaarwel, zeker tot ziens, Peter! En Mechelen Blogt blijven lezen he! ;-)

Tekst: © Mark
Foto's: © Jan Smets

Zelfs wanneer een culturele en sociale duizendpoot als Peter één poot moet missen, dan blijft hij zich een weg banen door het Mechelse Leven! Vaarwel zal het voor Peter ( en óók voor Patricia! ) nooit zijn. Doe wel en zie niet om.

Bedankt Peter en Patricia en alle succes gewenst met al het hooi dat jullie nog op jullie vork gaan nemen.

Peter, ach dat is wel spijtig, maar heel erg bedankt voor de vele jaren dat je altijd beschikbaar was voor Mechelen Blogt!

Ik wens je veel succes bij de talrijke andere activiteiten en zeker tot ziens.

Blij dat we vele jaren samen deze stadsblog een gezicht konden geven... Vele mooie herinneringen! 

Bedankt voor al het werk voor en achter de schermen.  Want zeker al wat kwam kijken achter de coulissen was niet te onderschatten.

Je slaat nu een bladzijde om.  Eén ding blijft absoluut overeind: de Mechelen-liefde die we delen!

Hallo allemaal,

Bedankt voor de fijne woorden en de schitterende kado, die hier op de schouwmantel staat te blinken.

MechelenBlogt gaat gewoon verder zoals het voordien verder ging en daar ben ik erg blij mee. :-)

En iedereen komt me nog steeds evenveel tegen in onze schone stede hoor.

Groetjes,

Peter

Bedankt Peter, voor al de keren dat je me geholpen hebt achter de schermen wanneer ik in conflict kwam met de doolhof van het IT-wezen.

Succes op de wegen die je na dit gaat bewandelen!