4de Kerstconcert Foundation Mechelen

Foundation Mechelen vzw brengt Kerst in Sint-Romboutskathedraal

Na het succes van vorig jaar, met Gunther en Connie Neefs, haar dochter Hannelore Candries en Jasmine Jaspers, organiseert Foundation Mechelen vzw op vrijdagavond 16 december 2016 haar vierde Kerst- en Nieuwjaarsconcert in de Sint-Romboutskathedraal te Mechelen.

Piet Den Boer, ex-voetballer, auteur van het boek “Sporthelden met een beperking”, G-Sport Ambassadeur en voorzitter van Foundation Mechelen vzw stelde dinsdag in aanwezigheid van 19 sponsors ,de pers, bestuursleden Ludo Vandenbril, Walter Jaspers, Eddy Smets, Bob Stevens, Koen Anciaux, Jan Simons, Mieke Van Cauwenberghe en Bart Dirix, een verrassend Mechels gezelschap voor die op het podium zullen staan.

Hoofdact van de avond is Patrick Riguelle en ensemble, Jean BlauteKlaas Delrue, Tom Kestens en Sjarel van den Bergh zullen u weten te beroeren met hun muzikale gezelligheid. De Red Hackle Pipe Band zal met hun doedelzakspelers voor een Schotse inbreng zorgen. Mark Uytterhoeven brengt op zijn eigen manier een origineel Kerstverhaal.

Het kerstconcert is een mooie aanvulling binnen het programma van “Mechelen Houdt Je Warm”. De Mechelse Foundation kan o.a ook rekenen op medewerking van “Jumping Mechelen” en “Manege Verbrande Brug” uit Eppegem die 15 van haar 69 paarden ter beschikking zal stellen voor G-Sport, waarmee ze 80 atleten met beperking gelukkig kunnen maken. Alle opbrengsten worden integraal aan vier sociale projecten en goede doelen uit de regio Mechelen geschonken. Dit jaar zijn dat vzw Sjarabang, die 315 kunstwerken ter beschikking stelt voor verkoop of verhuur in de loges van KV Mechelen, Studio Borgerstein, G-Ploegen van KV Mechelen en Racing Mechelen.

Voor zij die dit wensen, sluit een verzorgde VIP-receptie met beperkte plaatsen voor 150 mensen, deze niet te missen avond af. Het eveneens uniek kader van het Martin’s Patershof, enkele jaren terug nog winnaar van het VTM-programma ‘Met Vier in Bed’, sluit perfect aan bij de prachtige avond. En wanneer dit alles nog niet voldoende is,  kan men in het Martin’s Patershof een exclusieve overnachting in een charming kamer in de kerk boeken, met uitgebreid ontbijtbuffet en cava aan het altaar!

Een inkomkaart voor het concert bedraagt 30 € p/p, voor een VIP inkomkaart inclusief concert, receptie bij Martin’s Patershof en Meet and Greet betaal je 79 €.
Snel reserveren is de boodschap, daar de plaatsen in de Sint-Romboutskathedraal beperkt zijn tot 600 personen
Aanvang concert om 20 uur, deuren openen vanaf 19 uur.

Noteer alvast ook 26 december 2016 in je agenda voor heel wat andere activiteiten voor kinderen te Mechelen.

Voor meer info, prijzen en kaarten kan u terecht op de website www.foundationmechelen.be

Tekst en foto’s Verschueren Eddy en Foundation Mechelen