De werf van de eeuw...

 

(foto's: Jan Smets)

We krijgen er niet genoeg van...  De werf van de eeuw kan rekenen op een forse belangstelling van de Maneblussers.  700 Mechelaars gingen vandaag mee op stap met enkele enthousiaste stadsgidsen.  Dan moet je weten dat zowat 1800 ditzelfde werfbezoek hadden willen meemaken...  De 2,5 km lange werfzone is een staaltje van technisch vernuft; een huzarenstuk waar deze stad trots op mag zijn!  Collega Troostie gaf al een mooi verslag over dit gebeuren, en graag vul ik aan met mijn fotocollage...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De werken zitten netjes op schema... En ook al zie je dagelijks wel een enorme bedrijvigheid links en rechts van de werf: het is bepaald erg indrukwekkend om op het terrein zélf te kijken hoe ver het met dit project staat...

Wil je méér weten hierover:

www.mecheleninbeweging.be