Ontwaken uit de zomerrust ... M-Days Mavoc Mechelen

met categorie:  

De zomermaanden lopen op hun einde ... tijd om de volleybalcompetitie terug op gang te fluiten.

Dit weekend stonden in sporthal De Plaon de M-Days, zowat de officiële aftrap van het nieuwe seizoen, op het programma van volleybalclub Mavoc Mechelen.

Tijdens twee dagen stelde de club door middel van vriendschappelijke wedstrijden hun ploegen voor het seizoen 2016-2017 aan het grote publiek voor.

        

 

Mavoc Mechelen vzw is een vaste waarde in het Vlaamse volleyballandschap. Ze behoort tot één van de grootste volleybalclubs uit de regio, met meer dan 400 leden. Verdeeld over 13 senioren- en 14 jeugdploegen wordt er gespeeld van de reeksen 1ste Divisie tot Gewestelijk.

  

‘Met deze M-Days willen we elke ploeg een optimale voorbereiding voor het seizoen geven’, weet ondervoorzitter en communicatieverantwoordelijke Tinus Joosten. ‘Daarnaast bieden we onze jeugd de kans om tijdens deze wedstrijden ervaring op te doen als jeugdscheidsrechter, waardoor er nadien meerdere kandidaten voor deze cursus effectief als scheidsrechter aan de slag gaan. Maar daarnaast is het ook een ontmoetingsmoment voor de ganse club, spelers én supporters’.

   

foto's: © Troostie