Glenn Claes op Parkpop

De weergoden waren de 6de editie van Parkpop 2016 in de Kruidtuin goedgezind. Ik had wel de indruk dat iedereen een beetje afwachtte wat het weer zou brengen, maar iets na 19 uur drongen de eerste schuchtere zonnestralen door de bomen van ons Mechels stadspark, en arriveerden de festivalgangers op het terrein.

 

Naar wekelijkse traditie galmde de opzwepende muziek van onze intussen gekende dj's van Radio Botanique door de luidsprekers. Aan de drank- en eetstanden was het intussen al gezellig druk, en kwam iedereen duidelijk in de stemming voor het aankomende optreden van Glenn Claes en zijn muziekband.

Glenn Claes, voor het geval dat u deze singer / songwriter nog niet kent, was in 2012 de winnaar van het televisieprogramma "The Voice van Vlaanderen". Bovendien won hij op de koop toe ook nog is de "Radio 2 Zomerhit" prijs voor doorbraak van het jaar.

Glenn Claes op Parkpop te Mechelen

Een halfuur later dan aangekondigd, verscheen de zanger uit Beverlo op het podium. Onder luid gejoel en applaus zong de publiekslieveling eerst enkele solonummers, waarna zijn band vervolgens ten tonele verscheen. Het hek was van de dam, het publiek was in extase en zong, danste of wiegde duchtig mee op de prachtige muziek.

Het was alweer een geslaagde donderdag van "De Zomer is van Mechelen". Nog twee donderdagen te gaan met volgende week Vlaamse Schlagers en meezingers met Get Ready! en Laura Lynn. Ik zal er zeker zijn, en hoop ook jullie daar te zien ...

Foto's Verschueren Eddy

Mechelen op zijn Best

Radio Botanique op Parkpop

Parkpop in de Kruidtuin te Mechelen

De Zomer is van Mechelen met Parkpop

Parkpop voor alle leeftijden

Parkpop op de grasweide van de Kruidtuin te Mechelen

Parkpop brengt mensen bij elkaar

Parkpop is feest en rust in de stad Mechelen

Vrienden onder elkaar op Parkpop

Bekende gezichten voor het podium van Parkpop. De Dijlefeesten ?

Iedereen geniet van het optreden van Glenn Claes op Parkpop

Parkpop in de Kruidtuin of Botanique te Mechelen

Parkpop brengt mensen samen onder het motto De Zomer is van Mechelen

Parkpop altijd feest in de Kruidtuin

Het feest kan beginnen op Parkpop

Glenn Claes singer songwriter op Parkpop te Mechelen

En de feestvreugde gaat van start, het dak eraf op Parkpop

Glenn Claes brengt mensen in extase op Parkpop

Singer songwriter Glenn Claes op het Mechelse podium van Parkpop

Glenn Claes in topvorm op Parkpop