Bandits invites ... op Parkpop 2016

De laatste dag van Parkpop 2016 had plaats onder een stralend zonnetje en lokte een recordaantal muziekliefhebbers naar den Botanique.  Het werd een leuk feestje met Bandits (uit Mechelen en omstreken) en de dj’s van Radio Botanique.

          

Bandits speelden in hun hometown een thuismatch en je kon zowat over de koppen lopen in de Kruidtuin.

Bandits eerden dit voorjaar met hun clubtour ‘Helden!’ hun grote voorbeelden, en zo stond op hun concert in de Club Kamikaze zowaar Christoff op het podium. Het optreden op Parkpop ging onder de naam ‘Bandits invites …’ en de gasten logen er niet om.

Eerst mocht de energieke Arne Vanhaecke mee het podium op, nadien mocht Laura Tesoro opdraven, bekend van haar hit 'What's the Pressure!’ (meegeschreven door Selah Sue) en haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in Stockholm, waar ze een fraaie 10de plaats haalde.

De Kruidtuin deinde enthousiast mee in een 2 uur durende show met eigen nummers en covers, zoals hun herwerkte versie van ‘There will be no next time’ van The Kids.

De finale bracht een uit volle borst door het publiek meegezongen versie van ‘Hey Jude’ van The Beatles en afsluiter ‘'t ga wenen van komen’ bracht menig meisjestienerhart tot extase.

Parkpop 2016 zit er weer op … volgende week is het Maanrock … de zomer is (nog even) van Mechelen!