Mexit - vervolg

met categorie:  

De enige manier om op deze blog nog gelezen te worden is blijkbaar een topic te openen. Commentaren zijn onzichtbaar gemaakt tenzij op de topic zelf.

Om te zien of er nog reacties zijn noteer ik van iedere topic het aantal reacties want dat wordt wel opgegeven. Indien dat getal verandert dan ga ik kijken naar de bijgekomen reactie op de desbetreffende topic. Op die manier weet ik eindelijk wat iemand als commentaar kwijt wil.

Dat dit ambachtelijke zoekwerk niet echt bijdraagt tot het streven naar een laagdrempelige en toegankelijke blog, is duidelijk. Waar er volgens mij tot voor enkele weken sprake was van ' misbruiken ' door enkele bloggers, ga ik nu een tandje bijsteken: het huidig bloggedoe getuigt van m' misbruik door de organisatoren '.

Een onaangenaam bijresultaat is dat je geen commentaren gaat opzoeken op topics die niet op pagina één staan.

Ik ben benieuwd of andere lezers ook zo denken.... 

Dank u!

We kunnen nu alleen maar hopen dat sommigen de schoen die hun paste hebben aangetrokken.

En laat ons nu vooral naar de toekomst kijken...  Het is voor een stuurgroep niet altijd eenvoudig om 'het juiste' te doen. Elke beslissing die we namen of nemen heeft zijn keerzijde natuurlijk.  De beheerders  zien mekaar nu ook weer niet dagelijks - zéker niet in deze vakantieperiode.  Toch bedankt voor de reactie Luc.  Het toont dat je begaan bent met deze blog.

De reacties werden terug zichtbaar gemaakt.

We zien wel hoe het verder moet.  We staan open voor reacties, die je ons steeds mag doormailen via 'contact' (zie hoofding)

Akkoord met Luc. Het was zo een beetje als vroeger in de klas.Wie heeft dat gedaan? Niemand. Niemand? Dan heel de klas gestraft.