enthousiaste kathedraal voor 3de Kerst-en Nieuwjaarsconcert Foundation

 

(foto's: Jan Smets)

Goede wijn behoeft geen krans.  Günther Neefs, zijn tante Connie, en haar dochter Hannelore Candries, Jasmine Jaspers én Gery's Big Band: ze gaven het beste van zichzelf voor een tot de nok gevulde kathedraal.  Het werd een prachtig, swingend, warm en bij wijlen ontroerend Kerst-en Nieuwjaarsconcert.  Voor de 3de keer reeds werd dit concert, ingericht voor het goede doel door de Foundation Mechelen een evenement om duimen en vingers van af te likken...  Het foto-album van een onvergetelijke avond...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadien volgde nog een receptie in het Patershof...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aandacht, aandacht, vandaag geen zakske blazen in Mechelen.

ik lees: "tot de nok gevulde kathedraal", mijn fantasie is weer op hol geslagen

ik stel het me al voor: rijen op elkaar...

De Louis en Opsinjoorke zeiden dat het heel goed was.

:-)