En het licht werd aangeknipt!

 

(foto's: Jan Smets)

Om 18 uur werd de nieuwe eindejaarsverlichting officieel aangeknipt door burgemeester Bart Somers en kersvers schepen Christiaan Backx,  Mechelen investeerde dit jaar in energiezuinige verlichting met honderduizenden ledlampjes.  Nieuw is dat ook de bomen in lichtjes werden gewikkeld, die er drie jaar blijven hangen en op milieuvriendelijke wijze meegroeien met de boom.  Ook het Dijlepad krijgt mooie sfeerverlichting, maar daarop is het nog even wachten.  Het stadshuis en Schepenhuis baden alvast in een gezellige gloed...  De feestperiode kan beginnen.  Een impressie...

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu nog Vrede op Aarde en dan zijn we er helemaal !

:-)

Als die twee heren van hierboven eens even de tijd konden vrijmaken om eens rond te kijken of er nog enkele ledjes op overschot zijn. Het is om de wijzerplaatverlichting van de Sint Martinuskerk in Hombeek terug in orde te brengen. Die is nu al maanden defekt. Of moeten ze in Hombeek daarvoor wachten tot na Sintjuttemis.

Een van die twee heren net hierboven genoemd zou het zo niet met "leuzzes" hebben! ;-)

Dan zal ik er met Sintjuttemis niet ver naast zitten.-)