Sven Gazet, 15 jaar stadsreporter!

En beter dan Sven kunnen wij het niet verwoorden dus citeren we onze stadsreporter:

 

Het is vandaag een dag als alle andere, en toch is hij voor mij best bijzonder. Dag op dag 15 jaar geleden begon ik op 1 oktober 2000 aan een avontuur waarvan ik nooit durfde te hopen dat het zo sterk een deel van mezelf zou worden: dat van stadsreporter in ‪#‎Mechelen‬. Ik tekende talloze verhalen op, van liefde en geluk, van pijn en verdriet, sterke en zwakkere, mooie en minder mooie. Maar vooral, ik heb Mechelen en de Mechelaars in mijn hart gesloten. Dank u voor al die verhalen, de tips en de suggesties, de schouderklopjes en ja af en toe ook kritiek.

Jullie stadsreporter, Sven Gazet.

 

Proficiat van het ganse Mechelen Blogt Team!

 

PS: Waar is dat feestje?

 

Proficiat voor Sven die al jaren een goeie vriend is, en die ik bewonder om zijn grote gedrevenheid en passie voor deze stad!

Zullen we eens naar de verkoopscijfers kijken . Eigen schuld dikken bult. Niet slecht bedoeld hoor.

Nu we het toch over boeken hebben :

Kan onze Sven zijn artikelen - van vijftien jaar geleden tot nu - niet eens bundelen ?

Vergelijk het een beetje met de Kroniek van de 20ste eeuw.

Maar dan misschien de "Kronieken van Sven Gazet" als titel, of zo.

:-)