Loveware, een pretboetiek!

Het verhaal van Rebecca Verreth, aanstootgever en eigenaar van Loveware. Of hoe een germaniste een sexperte werd. Ik dook met haar de (speeltjes)koffer in!

Waarschuwing het onderstaande artikel bevat vrijpostig en taboeloos woordgebruik evenals kunstige beelden van veilig erotiekspeelgoed. Bent u geen 18 of over-frigide klik dan hier!

 

Loveware was 7 jaar geleden -toen de Tarzan dépassé was en het groene Molletje volop furore maakte-  één van de eerste volwassenboetieks in Vlaanderen waar openheid en kwaliteit centraal stonden. Door het etalageraam keek u binnen in een gezellige salonkamer waar u advies kreeg bij een beperkt assortiment veilige en vrouwvriendelijke spannende spulletjes.

Vanuit haar Loveware-basis trok Rebecca ook de wijde wereld in. Ze was een pionier op vlak van “upperdare”-parties en in tegenstelling tot de traditionele vrouwenavonden waren hier ook mannen welkom.

Vandaag sjouwen 20 consulenten(waaronder 1 man) een koffer vol met volwassensnoepgoed het land door om op thuisfeestjes de laatste nieuwtjes te laten zien en taboes te doorbreken. Het beperkte aanbod is in de loop de jaren uitgegroeid tot een kleurrijk gamma lovetoys, een ladies-minnend gamma pornofilms, “Mr. Grey” BDSM hebbedingetjes en frivole lingerie. Mannen laat jullie hoofd niet hangen want ook aan jullie is gedacht.

Wil u eens met uw partner veilig in de knoop liggen dan is een workshop “Bondage for Dummies”  een aanrader. Toch oppassen dat je zelf niet de nooddiensten moet verwittigen. Een andere workshop spitst zich toe op de zoektocht naar de mythische G-spot(enkel voor dames).

Loveware gaat er prat op geen namaakproducten en toxisch-vrije speeltjes aan te bieden. Enkel kwaliteitsmerken zoals “Je Joue”, “Fun Factory”  en “We-Vibe”, maar ook handgemaakte producten van “BS is Nice”, “Njoy”  en “Stefanie Dörr” vinden de weg naar de (stille) genieter zonder agressieve verkooptechnieken en met respect voor uw privacy. Productkennis en vrijblijvend advies krijgt u er gratis bij. Alle prettuigjes worden grondig uitgetest door Rebecca en haar team alvorens ze voor verkoop worden aangeboden. 2 jaar garantie is uw deel bij de meeste aankopen  –ook als u een “heavy duty”- genieter bent. :-)

Foto(vlnr): Veilige designtoys - Pulsator, G-Vibe, ShareVibe en Cobra Libre II

Wat er op je nachtkastje moet staan daar spreekt Rebecca zich niet over uit. Logisch, iedereen is anders. Op Rebecca’s nachtkastje vind je een sfeerlampje op het mijne een grote poes(*).

Toch raadt onze Mechelse sexperte volgend middel aan voor al wie actief is tussen de lakens of elders: “Pjur Original Bodyglide” een veilig silicone glijmiddel.

Voorlopig kan u nog bij Loveware in de Bruul Shopping Center terecht. Loop gerust eens in en uit. Weldra vindt u uw favoriete lustspeelgoedboetiek op een nieuwe en ruimere locatie in onze binnenstad. De eerste ontdekkers staat zeker iets ondeugends te wachten! Spannend!

(*) Maine Coon poezen! :-p

Het gaat werkelijk alle kanten uit met de artikels !

Is dat de sterkte van Mechelen Blogt ?

:-D

Seks verkoopt zeker ....

Ik wil geen onderwerp of taboe uit de weggaan want ook dit is Mechelen, onze stad!

@ RR :  Verkoopt Rebecca ook Dutch Wives ?  Just2know.

:-)

@Marc sex en erotiek maken deel uit van het leven. Anders waren wij en onze kinderen hier vandaag niet. Als je naar de reclameblokken of videoclips op de visuele media kijkt dan zie je vaak gratuite onrealistische beelden. Rebecca luister naar haar klanten en geeft vrijblijvend & realistisch advies. Ze doorprikt de irreële beelden die op onze netvliezen gebrand worden door de diverse media. Het lijkt mij een roeping want de raad is gratis en je hebt geen enkele verplichting om iets te kopen. Lijkt me fair en nobel.

@gim Tijdens mijn interview zijn oa van de plastiek opblaasbare poppen ter sprake gekomen. Die dingen stinken naar plastiek, irriteren, zijn onhygiënisch en enkel goed om als ballon te dienen op vrijgezellenfeestjes was haar antwoord. :-)

@ RR : Niet alleen op vrijgezellenfeestjes, maar ook op... Melaankolie !

Bekijk dit filmpje eens uit 2008 en check vooral tussen 4:18 en 4:25

Even niet meer op de blog geweest en blijkt ondertussen een reclamekanaal geworden voor allerlei winkels. Dacht toch dat er hier bepaalde afspraken waren dat er geen reclame gemaakt werd voor winkels en dergelijke?