HALDIS NE FIETS – 2dehandsfietsenevent

Het opwaarderen, pimpen of personaliseren van je tweewieler is meer een meer een hippe trend in de fietswereld en dat is de organisatoren niet ontgaan.

Scouts Thila Coloma organiseert dan ook nu zaterdag 16 mei 2015 de allereerste editie van HALDIS NE FIETS, een 2dehandsfietsenmarkt. Om dit grootse event te kunnen huisvesten, zocht en vond men in Antwerpen een overdekte openluchthal. De Cargo-hal is gelegen in Park Spoor Noord te Antwerpen.

 

De positieve respons op dit event is zo overweldigend dat Thila Coloma graag jullie hulp inroept. Deze  fietsminnende scouts vrezen immers een gebrek aan 2de handsrijwielen (BMX, Bakfiets, klassieke fiets, citybike, damesfiets, herenfiets, kinderfiets, ligfiets, mountainbike, old school, racefiets, retro, step, tandem, vouwfiets,…)  en accessoires om aan te bieden op de markt. Ze lanceren dan ook de DRINGENDE OPROEP om fietsen en fietsonderdelen ter beschikking te stellen.

De opbrengst van deze 2dehandsefietsenbeurs gaat integraal naar de bouw van de nieuwe scoutslokalen beheerd door VZW Thila Coloma.

DUS:  Hebt u thuis nog een rijwiel op overschot of een ongebruikte fietskar laat het weten op  info@haldisnefiets.be . De scouts plant nu woensdag en donderdag een ophaalronde aan huis van velo’s die u kwijt wil.

Om het goede voorbeeld te geven stel ik alvast een MTB, een fietskar en enkele onderdelen gratis ter beschikking.

Wil jij ook je steentje bijdragen tot deze “real deal- Fietszoekertjessite”, dan ben je van harte welkom. De face2face aanpak biedt tal van voordelen, zo kan je rechtstreeks met de koper onderhandelen, je kan bieden op nieuwe fietsen tijdens de veiling en je kan fietsen keuren, vergelijken en uittesten om dan uiteindelijk een bod te doen.

Maak er gerust een familie-uitstap van want men heeft werkelijk aan alles gedacht. De innerlijk fietser kan zich eveneens versterken aan één van de drank- en eetkrampjes. Of kan even uitrusten in de prachtige zomer-bar,  terwijl de kinderen in de buitenspeeltuin hun energie opbranden.

Alle info over HALDIS NE FIETS kan u vinden op het web of op Facebook .

Wij, van Mechelen Blogt, moedigen dit initiatief graag aan:  we geloven in de jeugd en vinden fietsen een ideaal transportmiddel in de stad!