Passie van de poppenmaker

met categorie:  

Als geen andere begeestert poppenspeler Paul Contryn zijn toehoorders met de verhalen over de passie en het levenswerk van zijn familie: het Mechelse stadspoppentheater. Voor deze lezing brengt hij die passie al spelend naar voor in het Hof Van Busleyden.

(Foto Jan Smets)

Wanneer en waar?
Vandaag Zondag 11 januari om 15u.00 in het Hof Van Busleyden.

Reserveren?
Hoeft niet voor deze activiteit.
Een deelname aan deze activiteit is inbegrepen bij de prijs van een tentoonstellingsticket.
Max. 70 zitplaatsen

Paul Contryn, DE MAAN
Paul Contryn is scenograaf, poppenmaker en -speler verbonden aan DE MAAN, dé beeldsmederij voor kinderen en jongeren. DE MAAN is een open huis waar de definitie van figurentheater vaak wordt opgerekt tot bredere visuele performance.

Jammer dat ik dit zal moeten missen (sta klaar om te gaan werken).  Maar een aanrader is dat zéker!  Paul is één van de allercreatiefste Maneblussers, en bovendien is het een bijzonder aimabele kerel die werkelijk gepassioneerd kan vertellen over waarmee hij bezig is.  Wie nog kan: zéker doen!