The Monotrol Kid solo in Mo'na Baz'art

met categorie:  

The Monotrol Kid speelde vandaag een solo-set in de pop-up shop Mo'na Baz'art op de Korenmarkt in Mechelen.

                    

The Monotrol Kid a.k.a. Erik Van den Broeck (uit Kapelle op den Bos) is al jaren alleen op pad om zijn liedjes te delen met bereidwillige luisteraars. Zo ook vandaag in de pop-up shop Mo'na Baz'art.

The Horse Ride, Tuscan Moon, Your Voice ... en ook enkele nieuwe nummers ... warme songs voor de koude dagen passeerden de revue.

De songs van The Monotrol Kid laten echo's horen van weidse Amerikaanse vlakten, americana met referenties naar Wilco en The Jayhawks.

Anno 2014 is The Monotrol Kid niet enkel de Kid en zijn gitaar, maar ook een groep. Onlangs brachten ze 'My talk, My song' uit, een mooie verzameling melancholische songs.

Volgende afspraak met The Monotrol Kid in Mechelen op 31-01-2015 @ MOONBEAT ... Niet te missen!

Op hetzelfde moment serveerde Serge Buss zijn 'BUSS N° 509'-gin (de eerste Antwerpse gin) and tonic ... genoten van een geweldige 'Pink Grapefruit' met tonic en een kruidige ''White Rain Gin' and tonic ... subtiele smaken in een mooie mix!


 

Wauw, daar had ik wel willen bij zijn, en 31 januari lukt ook al niet; miserie, miserie...

Bedankt voor het verslag! .... Het motiveert me ook om uit te zoeken wanneer ik wel een optreden van The Monotrol Kid kan bijwonen!