Actie !

"Op vraag van Sinterklaas zet bioscoopcomplex Utopolis ook dit jaar weer een grote speelgoedinzamelactie op poten.  Iedereen kan deze maand november zijn of haar (on)gebruikt speelgoed binnen brengen bij Utopolis-Mechelen.  Op 6 december zal Sinterklaas de ingezamelde goederen komen halen en verdelen aan kansarme kinderen (in samenwerking met Oxfam).

De Sint is blij met al het speelgoed dat nog in goede staat is.  Defect speelgoed zou Zwarte Piet moeten weggooien, dus dat hoef je niet mee te brengen.

Je kan je speelgoed elke dag komen binnenbrengen tijdens de openingsuren.  Wie graag zelf het speelgoed aan Sinterklaas wil bezorgen, kan dat op 6 december van 13 tot 14.30 uur en van 16 tot 17.30 in Utopolis."

(Uit de Streekkrant van vorige week)

Aantal kansarmen in Mechelen

Oxfam Solidariteit - Utopolis Events

Misschien moet ik, volgende week of zo, maar eens - voor een leuk bedrag - wat gaan speelgoedshoppen in (ik zeg maar wat) Wibra, Blokker, Zeeman, Happyland, enz.

Misschien kan ik ook mijn nichtje meenemen (ondertussen al enkele jaren lerares in één of andere lagere-school-klas in één of andere Mechelse school).  Dus die zal wel weten wat die (kansarme) kleintjes leuk vinden !

:-)

Gim, ik denk dat ik het weet wat die kleintjes graag zouden willen. Tinnen soldaatjes zoals wij zeventig jaar geleden. Wedden .

@ G.L. : Bestaan die nog ?

BTW : Wij willen in Mechelen GEEN KAASPIET !

Zucht....

nog diepere zucht......