Maanrock op zondag

met categorie:  

  

(foto's: Jan Smets)

Na een sabbatjaar is Maanrock weer helemaal terug.  Ondanks het bijzonder wisselvallige weer kwamen volgens de schattingen 75000 tot 80000 Maanliefhebbers afgezakt naar het centrum waar op vier podia een afwisselend programma werd aangeboden.  Néé: de massa is niet komen opdagen.  Toch was editie 2014 beslist een gezellige bedoening.  Het vernieuwde festival heeft een mooi orgelpunt gezet achter de Zomer van Mechelen.  Evaluatie kan nu volgen.  Deze fotoreportage is een eigen-zinnig samengesteld allegaartje van wat ik zag, hoorde en voelde op deze slotdag waar zon en regen duelleerden...  De organisatoren kunnen zich nu buigen over al wat goed en mis liep.  Doe jij het al - nu en hier?

 

  

  

  

  

   

  

  

  

  

  

  

                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bespaar ons van toestanden zoals het Leuvense Marktrock of Gentse Feesten.  In de beginjaren waren die leuk want men kon toen lekker slenteren tussen pleinen en podia.  Maar de jaren daarop kon je amper nog een meter vooruit, achteruit, links of rechts door de massa's volk.

Enfin... Mechelen was weer leuk, gezellig en knus.

Nu nog wachten op de foto's van zij die op de Highlandgames waren.

:-)

volledig akkoord met de reactie van Gimycko

Gim, eigenlijk ben jij ons een uitgebreid verslag van die Highland games schuldig. 

@ GL : Dit jaar heb ik overgeslagen.

Maar hier enkele impressies van de vorige jaren.

Foto's Gimycko

Tss, op de sociale media zijn er foto's in overvloed bv van de Kram Clan!

Om het in NVA -terminologie te plaatsen : panem et circenses........

Om het met andere woorden te zeggen. Voor het geld danst de beer, of om het smeer likt de kat de kandeleer nietwaar mijnheer de plaatsvervangende slachthuis kenner.

Voor wie er niet genoeg van krijgt...

10 minuten Natalia op Maanrock 2014 (Vimeo)