Maurus Moreels Kunstroute toont artistiek talent in Klein en Groot Begijnhof

Zaterdag 7 juni gaat de ‘Maurus Moreels Kunstroute 2014’ van start doorheen deMechelse Begijnhoven. Twee weekends na mekaar stellen kunstenaars hun werken ten toon op verschillende locaties in het Klein en Groot Begijnhof. Elke zaterdag en zondag kun je ook een gratis gegidste Begijnhofwandeling maken.

De kunstroute grijpt plaats op zaterdag 7, zondag 8, zaterdag 14 en zondag 15 juni. Van 13 tot 18 uur kun je op verschillende locaties in het Begijnhof, huislocaties, het Maurus Moreelshuis en in twee historische kerken, kennismaken met het werk van meer dan twintig kunstenaars.

Dé gelegenheid bij uitstek om diverse kunstdisciplines te leren kennen maar ook om kennis te maken met de sfeer in deze historische stadskern. En voor wie het Begijnhof al ként is dat vast ook geen straf...

Met een ervaren gids kun je gratis het Begijnhof (her)ontdekken die weekends. De wandeling vertrekt telkens om 14 uur aan het Maurus Moreelshuis, Moreelsstraat 3, Mechelen. Inschrijven voor de wandeling is wel noodzakelijk, dat doe je via info@4xm.be

Het belooft een zonnige start te worden, want voor komend weekend wordt mooi weer voorspeld, of heeft de organisatie dit stiekem zo geregeld? Je weet alvast naartoe, dit of volgend weekend, niet?