de klankkleur van de zomer

met categorie:  

        

(foto's: Jan Smets)

Er was regen voorspeld.  Onweer zelfs.  Niks van dat alles!  De zomer is wel degelijk van Mechelen!  Na een grijze start brak het wolkendek open, en Ottertrotter kleurde spoedig zonnig.  De 21ste editie van dat eerste grote festival van de Mechelse zomer werd hiermee weerom een voltreffer.  Tradioneel is het de opener van die grote vakantie, samen met de Dijlefeesten die er nu ook een punt achter hebben gezet.  Geen nood: er is écht nog héél véél te beleven de volgende maanden.  Het Tivolipark toonde het diverse gelaat van onze stad op één van de sympathiekste evenementen van het jaar...  Een fotocollage...

 

  

  

        

  

  

  

       

  

        

  

  

   

       

  

  

        

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik liep er ook rond maar heb wel paar uur gewacht vooraleer te gaan omdat het vanaf 12u toch een paar uur geregend heeft en in de regen rondlopen leek me niet zo leuk. ;)