Iedereen ruilt mee

met categorie:  

Ik denk dat we ons allemaal wel eens afvragen wat we met al die spullen moeten doen die we eigenlijk niet meer gebruiken, die we dubbel hebben of die we niet mooi vinden. En waar moeten we met die foute kerstcadeaus naartoe?

Een tijdje geleden ontdekte ik hiervoor een interessante oplossing. Via het netwerk Iedereen ruilt mee kan je spullen ruilen met mensen uit je eigen regio.

Ik nam de proef op de som en zette enkele spullen op de website. Al snel was er reactie waardoor ik gisteren mijn eerste ruil heb gesloten.

Na wat onderzoek ontdekte ik dat er ook ruilgroepen te vinden zijn op de site. En enkele seconden later was ik lid van de Mechelengroep. Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen groep aan te maken, dus ook den Heihoekgroep is vanaf nu een feit!

De website heeft een duidelijke handleiding die vertelt hoe je voorwerpen online moet zetten, hoe je een ruil kan sluiten en zo mee.

En als je echt niemand vindt om mee te ruilen, dan kan je de spullen ook gewoon weggeven zonder een tegenprestatie.

Ik ben fan!

Zijn er nog Mechelaars die willen meedoen?

Da's  knap.

Ik doe mee.