Vroege vogels aan de Mediamarkt

met categorie:  

De Mediamarkt is nog maar een paar dagen geopend in Mechelen en wist onmiddellijk een goeie manier om de Mechelse vestiging op de kaart te zetten. Vrijdag vanaf 10u gaat de winkel pas open, maar om zeker te zijn om één van de 273 PS4 consoles te bemachtigen moet je tijdig komen aanschuiven.

Djordy D'Herde zal alvast zeker zijn van zijn exemplaar, hij stond hier al van 15u op post. (zie artikel en foto's op GVA). Niet iedereen komt uit de nabije omgeving, enkele Fransen en een koppel Amsterdammers staan moedig mee op post. De ene is duidelijk al wat beter voorbereid dan de andere. Met een verwachte temperatuur deze nacht van 3°C zullen zij zonder dekentje moeten hopen op de warme verbroedering om de nacht goed door te komen. 

Opvallend tussen de aanwezigen zijn een aantal vrouwen die voor hun man of vriend komen aanschuiven. De ene keer als verrassing, de andere omdat de vriend de volgende dag moet werken. En ook voor dat probleem zijn er oplossingen vertrouwt iemand die liever anoniem blijft en zijn doktersbriefje laat zien.

Het is een gezellige campingsfeer op de Bruul, ik ben blij dat ik mijn warm bed kan kruipen en hoop dat er morgenvroeg nog geen 273 wachtenden staan.

Pizza levering

aanschuiven voor PS4 aan Mediamarkt

Versterking

Sofie komt supporteren

Toen ik vanmorgen om half 7 daar voorbij fietste op weg naar m'n werk, stond daar al een absurd lange rij achter de dranghekkens te wachten, sommigen ingepakt met dekens als de eerste de beste daklozen...  Toch een tikkeltje waanzinnig.  Liever zij dan ik.  En toen ik door de Keizerstraat reed, vroeg daar iemand aan mij de weg naar de 'Bruulstraat'.  'Mediamarkt?' vroeg ik.  Jawel.  Ik heb hem veel succes en vooral véééél moed gewenst   ;-)

Heel diplomatisch van je Jan, je kan moeilijk iemand in z'n gezicht verstand toewensen.  ;-)

...met de trein van Amsterdam naar Mechelen komen voor dit speelgoed?  euh...?  "Om anders het risico te lopen niet meer mee te kunnen met de vrienden" ??  in januari of februari komt dat ding op de markt, maar men wil er nu toch maar gezellig nacht of ochtenduren voor opofferen, of er of voor brossen.  En wat te denken van  brave (?) echtgenotes of  lieve (?)moeders die van Wetteren naar Mechelen sporen om zoontjelief extra centjes toe te stoppen?  ;-)  

Sta me toe te zeggen dat ik het niet helemaal begrijp.  Maar Mediamarkt heeft zich bij deze wel in het nieuws gewerkt, en Mechelen en omstreken wéét nu dat ze gevestigd zijn in de Bruul.  Wie is slim en wie is dom?

 

Materialisme, sneerde hij vanop zijn MacBook

vind ik leuk

Mijnheer Jan Smets, toen ik vanmorgen rond 10.30 uur daar voorbij reed stonden daar meer politie agenten dan potentiele klanten. Dit is mijn stad niet meer .

Gezien de deuren opengaan vanaf 10.00 uur is het wel logisch en ook normaal dat de klanten dan in de winkel binnengaan ipv. buiten in de koude te blijven staan....

Tuurlijk staan daar nu lange rijen wachtenden, binnenkort ligt immers die straat open en is de winkel(s) onbereikbaar voor weken of maanden en misschien wel failliet? Snel zijn is de boodschap dus.

Ben toch benieuwd hoe de chaostrilogie in deze stad gaat eindigen.

 

Stoffel, dan is er nog altijd Bart den tovenaar.