Niels & Friends spelen op eerste 'Nieuwe Behang' concert van SjarabangNiels Geerts, buurman én vriend van Sjarabang, speelt zaterdag 19 oktober, samen met zijn ‘friends’, een benefiet-concert voor dit inclusieve kunstatelier. Niels' kompanen zijn Patrick Riguelle, Lennart Heyndels, Ramses Van den Eede, Harmen Goossens, Jelle van Rossem, samen Niels & Friends. Zij staan garant voor een fraaie mix van popmuziek, met funk-, jazz- en country-knipoogjes.

De opbrengst van het concert van Niels & Friends gaat naar de werking van Sjarabang en voor kunstwerking voor mensen met en zonder beperking. Omdat Sjarbang eke cent kan gebruiken om de werking verder uit te bouwen, organiseert het kunstatelier vanaf nu maandelijks een optreden, onder de noemer ‘Het Nieuwe Behang van Sjarabang’. Niels & Friends bijten dus de spits af.

Niels speelt gitaar en voorziet de liedjes van persoonlijke en originele tekst en uitleg. Patrick Riguelle, bekend van De Laatste Show Band, in een vorig leven nog zanger bij Kadril en nu vertolker van eigen chanson-repertoire, speelt lapsteel, bluesharp en zang. Lennart Heyndells speelt contrabass, de cello wordt bespeeld door Harmen Goossens en Ramses Van den Eede zit achter het drumstel. Jelle Van Rossem is gastzanger van dienst.

Het eerste’Nieuwe behang-concert’ vindt plaats op de locatie van de begunstigde zelf; in kerkhoflei 47-49. Bij Sjarabang thuis dus. Aanvang: 20 uur.

Het volledige programma is gebundeld in een handige brochure op zakformaat die je kostenloos kunt aanvragen bij Sjarabang.

Tickets voor het concert van Niels & Friends zijn te koop bij Sjarabang vzw aan de voorverkoopprijs van € 10, aan de kassa betaal je € 12. Info en bestellen via info@sjarabangvzw.be of 015 63 96 14.


Tekst en beeld (2012) - © Markec