Rijmrock en Vis-Pop/ Vis-Hop slaan handen in elkaar en pakken uit met 'combifestival'


Voor Mechelen en Rijmenam belooft het laatste weekend van augustus behalve goedgevuld ook erg speciaal te worden.

Rijmrock en Vis-Pop/ Vis-Hop slaan de handen in elkaar en bieden voor het eerst een ‘combifestival’ aan op het stationsplein in Rijmenam en op de Mechelse Vismarkt. Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus wordt er dan naar hartelust gerockt, gehiphopt en gefeest op beide festivals. Festivalgangers kunnen kamperen in Bonheiden, de drankbonnetjes zijn op beide festivals geldig.

In Rijmenam treden vrijdag ondermeer Winston Wutu, Tout Va Bien, The Me In You, Berlaen, Reena Riot én hoofdact De Mens aan. Zaterdag wordt er verder gefeest in Mechelen met ondermeer Panoptikum, Baz & Claude Hugo, Compact Disk Dummies en Safi & Spreej.Door de samenwerking van organisatoren van Rijmrock, vzw Arm-Band en vzw Mechelse Feesten betekent dit dat drankbonnetjes die op Rijmrock worden verkocht, ook op Vis-Pop/Vis-Hop kunnen worden genuttigd. Leuk als je ‘teveel’ bonnetjes kocht op Rijmrock, want die kun je dus kwijt daags nadien op Vis-Pop/Vis-Hop.

Bovendien is er de mogelijkheid tot overnachting op een camping in Bonheiden op vrijdagnacht 30 augustus om het festivalgevoel compleet te maken. Kamperen kan aan democratische prijs, ontbijt incluis. Er wordt ook een muzikale verrassingsact beloofd op zaterdag.

Alle opbrengsten van de drankverkoop op Vis-Pop/Vis-Hop gaan naar twee goede doelen: Natuurpunt Mechelen en Hippo & Friends (ondersteuning van kinderen met diabetes).

> Volledige line-up Rijmrock (30.08):

Acoustic Stage:
Tara – 16:30
Winston Wutu - 17:30
Astronaute - 18:45
Lili Grace - 20:00
Tout Va Bien - 21:15
Hydrogen Sea - 22:30
The Me In You - 0:30

Main Stage
Polarjacket - 16:00
Seek & K-Ly - 17:00
Scrappy Tapes - 18:00
Berlaen - 19:15
Reena Riot - 20:30
Tempogeist - 21:45
De Mens - 23:00

> Volledige line-up Vis-Pop/ Vis-Hop (31.08):

Vis-Pop
No Age - 17:00
Panoptikum - 17:50
Bearskin - 19:00
Baz & Claude Hugo - 20:15
Orchestre International du Vetex - 21:15
Compact Disk Dummies - 23:00
SquarElectric - 00:30

Vis-Hop
Kleine Ben & King B - 18:30
Shockproof - 19:30
Biest, Yuboy Jeffrey & Kaïn - 20:45
Safi & Spreej - 22:15

Meer info over de camping: Sint Paulus Scouts Bonheiden, ingang via Roggemansstraat, Bonheiden. Overnachting van 30 op 31 augustus. (vanaf vrijdagnamiddag 30/08 om 14 tot zaterdagnamiddag 14 uur.) Tentplaats, licht ontbijt(croissants, yoghurt, appelsiensap), € 4 drankbonnen RijmRock + Vis-Pop/persoon, zaterdagmiddag concertje singer-songwriter op de camping, toiletten en douches, permanentie aanwezig. Prijs: € 5 /persoon Reserveren via annick.vdbroeck@telenet.be

Meer info festivals: www.vis-pop.be en www.rijmrock.be