Mechelen groet de wereld al 20 jaar op Ottertrotter

met categorie:  

      

    

      

(foto's: Jan Smets)

Deze twintigste feestediitie van Ottertrotter was er eentje om in te lijsten...

 

 

Er was erg veel volk afgezakt naar het Tivolipark.  Na de verregende editie van vorig jaar was deze zonnige uitgave van het grote wereld-feest een opsteker van formaat.  Van Pardon Service tot Zap Mama: het was weer volop genieten van heerlijke klanken uit de vier windstreken.  Spelende kinderen, jeugdgroepen, ouderen...: allen waren ze daar op deze tradionele start van de Mechelse zomer.  Geuren en kleuren swingend op het ritme van moeder aarde.... 

 

Veel volk was er tussen het groen van Tivoli.  Toch voelde deze Ottertrotter niet zo beklemmend als het soms kan zijn bij zomerse edities.  De eetstalletjes waren niet zoals anders als 'een muur' opgesteld tussen centrale plein en rondliggende grasvlakten, maar mooi verspreid over het terrein.  En dat was een heuse verbetering. 

 

Het werd een gezellige Ottertrotter.  De sfeer was raak.  Deze jublileumuitgave van Ottertrotter was een schot in de roos!

 

      

     

     

  

  

     

     

  

   

     

  

  

     

     

  

  

     

     

  

     

     

  

  

  

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bert Vannoten van TV-Mechelen zond me volgende link naar filmpje toe.  Waarvoor dank!

 

https://www.youtube.com/watch?v=YLcrQxi4K7A&feature=player

Die reeks "koppen" geeft een mooi beeld van de genetische verscheidenheid van de Mechelaars. Mooie serie!