De Heihoek feest

met categorie:  

Op zaterdag 4 mei kan je in de Heihoek terecht voor de ondertussen vierde editie van het wijkfeest Hallo Heihoek. Wie de vorige edities meemaakte kan bevestigen dat er die dag heel wat te doen is in de wijk.

De Heihoek is gelegen tussen de Dijle, Korenmarkt en Hoogstraat, Koningin Astridlaan en Olivetenvest. Het is een grote wijk dus en de voorbije jaren is er ook hard gewerkt om leven in de brouwerij te brengen.

Het wijkfeest is de apotheose van de werking in de Heihoek. Gedurende de ganse dag worden bezoekers getrakteerd op een gevarieerd aanbod aan animatie. Het uitgebreide programma kan je terugvinden op de website van het evenement.

Wie graag meer weet over de activiteiten in de Heihoek kan ook terecht op de gewone website van de wijk. Daar heb je de mogelijkheid om je mailadres op te geven zodat je alle nieuws uit de wijk in je mailbox krijgt. Je kan er ook doorklikken naar de Facebookpagina.

Hallo Heihoek: http://www.halloheihoek.be
Wijk Heihoek:
http://www.heihoek.be

Heihoek Mechelen | Promoot jouw pagina ook

Het beeld is ondertussen verdwenen...

Foto Gimycko

...maar de Heihoek lacht U toe !

:-)