Wandelzoektocht Novotel 2013

Zoals voorgaande jaren organiseer ik ook deze zomer een zoektocht door Mechelen. Het thema dit jaar is 'Allemaal Beestjes'. Niet omdat ik teveel gedronken heb maar omdat er in het stadsbeeld zowel figuratief als bij naam, heel wat diertjes te vinden zijn. De zoektocht loopt van 1 juli tot 31 augustus. Prijsuitreiking in het Novotel op zondag 8 september om 16.00 uur. Er worden 20 vragen gesteld voor 1 punt en 10 fotovragen voor 2 punten. Inschrijven in het Novotel mits betaling van 7 euro, inbegrepen een drankbon van 3.50 euro. De andere 3.50 euro gaat integraal naar de 'Mucovereniging vzw'. Mucoviscidose is een ongeneeslijke ziekte op de luchtwegen gevolg de aangeboren aanwezigheid van een taai slijm dat ademhalen haast onmogelijk maakt. Slechts door speciale en dure behandelingen kunnen de patiĆ«ntjes een iet of wat normaal, zei het kort, leven leiden. Ter herinnering, vorig jaar kon 660 euro geschonken worden aan de vzw Pinocchio ten bate van kinderen met brandwonden.     Deelnemen is steunen. Dank u allen.