Experts academy: Grenzeloze poppen

“Tonen waar we goed in zijn”, dat is de belangrijkste doelstelling van het Europees project waarbij het Sint-Janshof uit Mechelen samenwerkt met scholen uit Spanje, Polen en Oostenrijk. 
Eén van de thema’s waar de leerlingen rond gewerkt hebben is het poppentheater. De leerlingen van opleidingsvorm 1 van het Sint-Janshof, leerlingen met een ernstige mentale beperking, maakten in dit kader zelf poppen. Ze tonen hun werk graag aan het publiek van 20 april tot en met 5 mei 2013 in de Mechelse bibliotheek.
Ze hebben ook enkele buitenlandse gastpoppen op bezoek die mee tentoongesteld worden. Een fotocollage laat zien hoe de leerlingen in de verschillende landen hun poppen in mekaar geknutseld hebben.
Iedereen welkom tijdens de openingsuren van de bibliotheek, Moensstraat 19 in Mechelen.

Daarna verhuist de tentoonstelling naar de kunst- en cultuurbar MOK in de Adegemstraat. Daar kan je de poppen bewonderen van 7 tot en met 21 mei. Bij een lekker tasje koffie kan je het werk van de leerlingen bewonderen!

Meer informatie over het project vind je op de projectblog. Informatie over de tentoonstelling vind je op Uit in Mechelen.

Meer informatie over het project