10 jaar Lamotsite

met categorie:  

                                                       

Zaterdag 25 mei, organiseren de handelaars van de Lamotsite een feest ter gelegenheid van de 10de verjaring van de site. Het programma omvat:

Van 11u tot 18u animatie en attracties voor kinderen, hindernisparkoers voor fietsjes, vertelkamer, knutsel- en tekenatelier, ballonwedstrijd en Benjamin's kindershow, en een gratis snoepjes uitdelende beer daarvoor zorgt Match.

Voor genodigden, sponsors e.d. is er om 18.30u een feestzitting in het auditorium van het congres- en erfgoedcentrum, opgeluisterd door het Mechels Kamerorkest o.l.v. Tom Van den Eynde. Aansluitend heet Novotel deze genodigden welkom in het hotel voor een receptie.

Vanaf 20.30u zijn er doorlopend optredens van het majorettenkorps Va et Vient, Stevarius vuurkunstenaar en een Martial Act. Als kers op de taart treden om 22.00 u de gasten van 'Frituur Paula' op tot 23.30 u. Vanaf dan is er een afterparty in zowel café De Pekton als in Brasserie Puro.

Het Grand Café Lamot, houdt de ganse dag barbecue, Puro baat een oester- en cava bar uit en Harry Schockaert zal zijn Carolus kazen aan de man brengen. Boottochten op de Dijle zijn die dag 1 euro goedkoper. De opbrengst van dit feest gaat naar een Mechelse sociale instelling. Men zegge het voort!