‘BIERinhuis’ organiseert Bier- en kaasdegustatie

Donderdag 25 oktober kun je terecht in Brouwerij Het Anker voor een Bier- en kaasdegustatie, georganiseerde door BIERinhuis, een samenwerking tussen de brouwerij en Kaashandel Schockaert. Kaas en wijn staan bekend als geslaagde combinatie. “Maar bier past eigenlijk béter bij kaas”, zo vinden ze bij BIERinhuis.

De combinatie van kaas en wijn is dus niet de enige mogelijkheid om tot verrassende smaakcombinaties te komen. En bier zou dus beter bij kaas passen: “omwille van behalve het zweempje zuur vaak ook een stevige bitterheid en die past perfect bij kaas”, zo blijkt. Er zijn verschillende bieren en diverse kazen. Dat moet een ontdekkingstocht naar nieuwe en interessante smaakcombinaties garanderen.

Tijdens de degustatie zorgt kaasmeester Harry Schockaert voor de kazen, Brouwerij Het Anker staat garant voor specifiek artisanaal bier.

Degustatie Bier & Kaas’ vindt plaats op donderdag 25 oktober om 19 uur in Brouwerij Het Anker, Guido Gezellelaan 49 in Mechelen. De deelnameprijs bedraagt € 15 en betaal je de avond zelf. Vooraf inschrijven kan via info@bierhuis.be

Smakelijk!

tekst: © markec
beelden: © Bierinhuis/ Het Anker

Daar zou ik graag aan deelnemen, maar met de gieren die je op elke hoek van de straat (tijdens de 7 km die ik moet afleggen) kunnen doen blazen, laat ik deze kelk liever aan mij voorbijgaan.

@ Roger :

Dan zult gij ne nacht in 't Hotel van de Brouwerij moeten verblijven.  Gij met uw madam.

:-)

Zij die er naartoe gaan: Schol en Smakelijk ! Over twintig minuutjes al... Jammer genoeg kan ik er zelf niet bij zijn!

Vanavond weer veel te doen in Mechelen:
• Kaas & Wijndegustatie in 't Anker
• Soirée Lamot in Lamot
• Thomas Smith "Chaos" in de Schouwburg
• Kieran Halpin in O' Fiach Irish Pub
• ....