Website mechelen.be wint weer een prijs

Persbericht daarentegen wint enkel een verdienstelijke vermelding in de categorie "dt-fout van de week"...

Alle gekheid op een stokje, de website mechelen.be -- overigens een van de vurigste promotors van uw Mechelen Blogt -- komt weer maar eens bovendrijven in een prijsuitreiking.

Politiek gekleurde meningen daargelaten kunnen we dus stilaan wel stellen dat Mechelen een vooruitstrevende webstek heeft.

Uit het persbericht:

Op drie terreinen verrichte Mechelen baanbrekend werk. Allereerst vereenvoudigden zij het loket en maakten het zo gebruiksvriendelijker. Daarnaast lanceerde de stad in primeur de digitale stempel, of Intellistamp, die vijf attesten van een wettelijke digitale handtekening voorziet én zijn legale waarde behoudt bij het printen. Bovendien nam Mechelen als eerste in Vlaanderen het webcamloket in gebruik. Als burger kan je op vastgelegde momenten surfen naar de stedelijke website en daar je vragen stellen aan de ambtenaar. Via webcam of tekstchat staat de ambtenaar je te woord. Ook kan je het scherm delen met een stadsmedewerker om zo samen e-formulieren in te vullen.

Ik ben eigenlijk best benieuwd of dat webcamloket vaak gebruikt wordt?

Mooi!! (en dan heb ik het niét over die dt-fout!)....

Zullen de Maneblussers de dt-fout vinden in die blauwe tekst ?

;-)