Warm onthaal voor 500ste deelnemer van Gouden Carolus fietszoektocht

Louis Van Rompaey en Jeannine Rombauts zullen woensdag 5 september niet zo gauw vergeten. Aangekomen in Brouwerij Het Anker, waar ze de Gouden Carolusfietsroute gingen aanvangen, werden ze hartelijk ontvangen door Els Van Itterbeeck. Zij kon hen meedelen dat ze al de 500ste deelnemer(s) waren van deze fietsroute, die op 13 mei gelanceerd werd!

Als fervent fietsknooppuntenliefhebbers zagen Louis en Jeannine de fietszoektocht helemaal zitten. Groot was hun verbazing dat, ondanks ze van de streek zijn, de Gouden Carolus fietsroute je toch nog leidt naar voor hen nog niet ontdekte plekjes. “Daar drinken we een Gouden Carolus Tripel op” zei Louis.

Nog tot 30 september kun je aan de fietszoektocht deelnemen. De route belooft 25 km heerlijk fietsen in en rond de groene rand van Mechelen terwijl je onderweg aan enkele pittige zoekvragen oplost. De fotovragen zijn gebundeld in het stadcentrum en in de dorpskernen van Leest, Heffen, Heindonk en Battel.

Hoe zo'n tochtje kan verlopen lees je ook  in een recent verslag van medeblogger Jan Smets, toen die de tocht deed.

Een deelnamebrocure kun je afhalen bij:
- Brouwerij Het Anker, Guido Gezellelaan 49, Mechelen
- Toerismehuis ‘De Gulden Arent, Hallestraat 2-4-6, Mechelen
- Toeristisch infokantoor Sashuis, Sasplein 18, Klein-Willebroek

Alle deelnemers maken kans om mooie prijzen te winnen, waaronder een hotelarrangement ‘op stap met Carolus’ bij Brouwerij Het Anker. En er zijn nog meer ‘biergerelateerde’ prijzen. Vrijdagavond 5 oktober worden de prijzen uitgereikt.

Info:
www.hetanker.be of stuur een bericht aan Els Van Ittebeeck: els@hetanker.be.

Ik ga ook eens het nodige  ondernemen, voor je het weet is het alweer 30 september!


tekst: © Markec, foto's: © Brouwerij Het Anker

Doen!  Het is echt een heel toffe fiets-zoektocht.  Ik moet m'n antwoordformulier na me nog eens gebogen te hebben over de schiftingsvraag, nog binnendoen.  Maar zonder dat is het voor mij nu al geslaagd...