Befferstraat toe wegens instortingsgevaar

met categorie:  

GVA schrijft:

De Befferstraat is zeker nog tot vanavond afgesloten wegens instortingsgevaar van een woning op de hoek van de Befferstraat en de Grote Markt. Er zou een verzakking zijn opgetreden in een balk.

 

(foto: Jan Smets)

 

(foto: Jan Smets)

 

 

 

 

Hahahahahahaha !

:-D

Manmanman...

Hulp , het heel kot valt in. 

Iest een breuk in d' Aozerlein, dan een bèst in de Bruul en nao dees.  Goe bezig.

ROFLOL

Foto Gimycko

Ze gon weer lache in Antwaarpe...

Vreemde reacties toch allemaal. Een huis dat instabiel is moet worden gestut voor de veiligheid van de Mechelaars. En dat is wat er aan het gebeuren is.

Niet zo leuk voor de eigenaars, het zal je maar overkomen. Erg genoeg.

  dat ze nog wat meer graven voor ondergrondse parkings !!!!!!!!!!!!! , straks stort heel de boel naar beneden  en kunnen we ook ondergronds winkelen , is weer eens wat anders 

 dat ze nog wat meer graven voor ondergrondse parkings !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! straks stort heel de boel naar beneden , de ijzerenleen , bruul en befferstraat en kunnen we ook ondergronds winkelen , is weer eens wat anders zeker 

 Mechelen - het Venetië aan de dijle

Ons moeder gaat nog gelijk krijgen : Subiet stort onzen Toren nog ineen !

;-)

 Inderdaad spijtig voor de eigenaar, maar mogen we nog eens lachen aub?

Man, man, man....Zijn het geen vlieten die overstromen gelijk heel vroegr, dan zijn huizen di instorten. Is daar een serieuze stabiiteit studie uitgevoerd indertijd voor ze aan het uitgraven van de markt begonnen?

Zopas was er een persbericht van de stad.  Oorzaak van het probleem is een oude eiken draagbalk op de eerste verdieping die bezweken is.  Voorlopige onderstuttingswerken zijn uitgevoerd.  Morgennamiddag kan de Befferstraat weer open voor verkeer.

Zeg separatisten, zo moete de Belgiek nu ook weer ni in 2 splitsen hé. 

is daar beneden nog altijd een kapsalon, of is dat daar niet meer ??
Het zal je maar overkomen, als bewoner (huurder) of eigenaar.
Ik zie niet in waarom Gymico daar plezier in schept ?

 Oorzaak van deze problemen is een oude eiken draagbalk op de eerste verdieping die bezweken is, met de typische scheur en schade aan de gevel tot gevolg. De privéeigenaar heeft vandaag al een aannemer en architect aangeduid en voorlopige schoringswerken zijn reeds uitgevoerd. Morgen gaat men de balk verder ondersteunen en verwacht wordt dat morgennamiddag de befferstraat weer open kan voor alle verkeer.

Kapsalon Van Daele is reeds enkele jaren gesloten.

RTV was deze middag aan het filmen, een gesprek met de eigenaar van het kapsalon ernaast. Een uurtje later waren de hekken weer weggehaald en dus straat weer toegankelijk.

Van wat ik hoorde, ging het ook over de leegstaande panden in de omgeving, dus misschien straks in het RTV-nieuws?