De Mechelse beiaard in Sint-Petersburg en de Olympische Spelen

Je moet er als Russische stad maar op komen: de Mechelse (Vlaamse) beiaard van Sint-Petersburg inzetten en zo een graantje meepikken van het grote mediacircus dat de Olympische Spelen toch wel is. Natuurlijk mocht niemand minder dan onze nieuwe Commandeur Jo Haazen alles in goede banen leiden, samen met de Britse consul-generaal Gareth Ward. Volgende keer moeten we toch iets sneller zijn...

http://ukinrussia.fco.gov.uk/en/news/?view=News&id=794012882

foto's: the British Embassy in Moscow

 

Heel mooi.

Een vraagje :

Is kajakker (en Lessiusstudent) Olivier Cauwenbergh de enige Mechelaar in de Belgische delegatie van de Olympische Spelen in Londen ?

Just2know

Oliviers persoonlijke website

De Olympische Spelen gaan wel door in Londen, hé!

@ Gimycko: leuke website van Olivier en goed dat je dit meldt. Hopelijk zullen heel wat mensen zijn prestaties volgen. Ik zeker wel. Als hij wint maak je toch zeker een leuk item over hem en de club voor de blog?

@ rvpee : We doen ons best.

BTW :

Als de zon schijnt en de leden van de kanoclub lopen heen en weer met hun boten tussen club en water, dan geeft mij dat altijd een blij en zomers gevoel.

  

Foto's Gimycko

De spelen van 1920 op het kiel in Antwerpen werden gisteren nog eens overgedaan, tenminste de discipline kickboksen. Destijds werden de spelen aan Antwerpen toegekend als compensatie voor de geleden elende tijdens WO1. Gisteren was het een toegift van Ptrikske voor de elende der laatste jaren daar op het kiel. De geschiedenis herhaald zich. Morgen uitvoerig verslag in de gazet van 't stad.