Cultuurcentrum zoekt creatieve Mechelaars voor ontwerp maandbrochures: wedstrijd

Creatieve Mechelaars kunnen zélf beelden aanleveren voor de maandbrochures van Cultuurcentrum Mechelen voor seizoen 2012-2013. De voorbije jaren koos het cultuurcentrum steeds beelden van één bepaald artiest: Stef Lernous in 2009-2010, Natalie Wynants in 2010-2011 en Dick Bruna in 2011-2012.

Via een wedstrijd maakt nu dus eigen Mechels creatief talent kans om met het ontwerp op de covers van de brochures te schitteren.

Met de wedstrijd, onder de vlag van ‘Made in Mechelen’, richt het cultuurcentrum zich vooral tot kunstenaars, fotografen, grafische vormgevers die verbonden zijn met Mechelen.

Met Made in Mechelen besteedt cultuurcentrum aandacht aan creatief talent uit de eigen regio. Zo-ook nu met deze wedstrijd voor coverontwerp voor de maandbrochure. De winnaar krijgt de kans om een volledig seizoen zichtbaar te zijn op de maandelijke brochure en ontvangt een bedrag van 350 euro.

Wie zich geroepen voelt, bezorgt het inschrijvingsformulier – te vinden op de webstek van Cultuurcentrum Mechelen  - en een cd met de digitale beelden (in jpeg of pdf) aan de balie van Cultuurcentrum Mechelen, Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen tussen 15 en 24 augustus 2012, tijdens de openingsuren.

> rechstreekse link: Wedstrijdreglement en inschrijvingsformulier (docx - 206 kb)

Wie meedingt: succes!