Mr. M. komt naar Mechelen: Lambchop!

Op 1 november 2012 kun je genieten van Wagner in de Mechelse stadsschouwburg. Nee, niet dié Wagner. Wel Kurt Wagner en kornuiten.  Lambchop dus! Lambchop in Mechelen?! Jawel, Cultuurcentrum Mechelen wist Lambchop te strikken! De  band concerteert over een paar maandjes in Mechelen met hun slow motion soul, countrysoul, jazz, ... én met Mr. M., het jongste project van de band uit Nashville, opgedragen aan Vic Chesnutt.

Ongelovige Thomassen checken best de webstek van Cultuurcentrum Mechelen en zullen merken dat je al tickets kunt bestellen voor de afspraak met Lambchop & Mr. M.

Mr. M.’ is alweer het elfde album van Kurt Wagner & Co. Net zoals bij de beste Lambchopalbums baadt het werk in een melancholisch, warm, sfeervol en ontroerend klankpalet, in een perfect huwelijk eerder genoemde Lambchop-ingrediënten – nog steeds véél meer dan alt.country - gecombineerd met Kurt Wagners mooie en tegelijk sombere stem en poëzie.

Op 1 november kun je dus kennismaken met Mr. M. En wellicht speelt het gezelschap ook werk uit de vorige tien meesterwerkjes.

Een aanrader voor Lambchopfans, melomane meerwaardezoekers of iedereen die openstaat voor mooie, intense en sfeervolle muziek, ...

Wie erbij wil zijn, wacht best niet te lang. Hun recente passage in de Brusselse Botanique was volledig uitverkocht! ... een gewaarschuwd muziekliefhebber is er twee waard!

foto: © Cultuurcentrum Mechelen

Tickets ook al besteld! Maar eerst nog genieten van de zonnige lente en zomer hé Mark.Het gaat al snel genoeg!