Mechelen niet getroffen door reorganisatie Procter & Gamble

met categorie:  

Volgens De Standaard:

De reorganisatie bij de Amerikaanse producent van consumentengoederen Procter & Gamble (P&G), waardoor wereldwijd zowat 5.700 jobs zullen sneuvelen tegen midden 2013, zal allicht niet tot bijkomende ontslagen leiden in de Belgische vestigingen van het bedrijf.

P&G plant net te investeren in 30 extra jobs bij de fabriek voor was- en reinigingsproducten in Mechelen. 

Procter & Gamble wil zich naar eigen zeggen in de toekomst enkel nog richten op de productie van cosmetica en gezondheidsproducten. In dat kader verkocht het bedrijf onlangs nog het chipsmerk Pringles, met eveneens een fabriek in Mechelen, aan Kellogg Company.

 @ peter

Bij P&G is mijns inziens over de vettige materie van de Pringles niet goed nagedacht.

Ze willen dus enkel nog cosmetica en reinigingsproducten verkopen. Ik was van mening dat men van al die vettige dingen die men bij Pringles maakt, als jongeheer of jonge deerne puistjes ontwikkelt. Daar moet je dan de producten van P&G in het tegenoffensief voor brengen. Smeren dus met P&G producten.

Maar wat als de jeugd geen Pringles meer eet, dan krijgen ze geen puistjes meer en dan hoeven ze ook geen... enz,enz,enzoverder. Ze zijn daar bij P&G serieus in 't eigen vettig vlees aan 't snijden. Kellog's kan er maar goed bij varen. Als de oud-werknemers van Pringles hun job maar behouden. Meer hoeft dat niet te zijn. En zelf zou ik van die Pringles ook wat meer moeten afblijven. 

Jef, en ik die altijd heb gedacht dat er onder je trui uitsluitend staalharde spieren zitten...

In werkelijkheid is het dus door Pringles aangekweekt "vlees"  ?? :-)

Bovenstaande artikel is onjuist  Mechelen word wel getroffen door bezuinigingen.

Er is een aanwervingsstop. Het aanwezige personeel werkt er voor twee, maar zwijgt

omdat er een premie in aantocht is.

Mijn vader zaliger zei altijd " van de gazetten moogt ge maar den helft geloven ". Het blijkt echter nog minder te zijn dan den helft. 

Alleen de datum en de prijs, en dan nog!!!