Mechelen met weinig woorden (4)

met categorie:  

Gegroet beste lezer,

ik schreef het ooit al:
"Ik mag graag fotograferen en digitaal bewerken, en in dit blog-item
wil ik graag mijn visie delen, hoe ik mijn stad ervaar..."

"De groene weg" -Stuivenberg

Mechelen station...

 

Mechelen in de sneeuw

 

Pelikaanstraat(je)

 

Vrijbroekpark

 

Zennebrug -Hombeek

 

Zennedijk -  Battel

knap gedaan Leander, vooral zennebrug en vorige keer Sint-Janskerkhof vond ik zeer geslaagd

 

@ Leyander Voor mij hoeft het niet meer te zijn dan die foto's van het station en het Vrijbroekpark. Hoe prachtig weer dat grijs tot zwart en het rode mutsje. En hoe toevallig juist geplaatst dat witte lichtje in de linkerbovenhoek. Machtig !!! Mijn Kleenexjes raken stilaan op, maar doe toch maar rustig voort

Ik ben eigenlijk eens benieuwd hoe je foto's eruit zouden zien zonder al die Photoshop filters... Je hebt duidelijk oog voor compositie en je "kijkt" goed...

Minder is meer wordt al wel eens gezegd in de fotografie... Smijt die filters en extreme bewerkingen buiten, je zal er alleen maar op vooruitgaan... Dit is natuurlijk, voor er weer een paar beginnen te kreften, maar mijn eigen zeer persoonlijke mening....

@TommyG: een persoonlijke mening moet kunnen vind ik, ik neem er zeker geen aanstoot aan.
Ik begrijp je reactie, maar weet dat ik vooral fotoshopper ben: de foto is slechts een canvas, een basis waarvan ik start.
Ik ben geen fotograaf.

 De meeste beelden zijn trouwens opgebouwd uit stukken van verschillende foto's.
 De extreme bewerking is een bewuste keuze.
 

Dankje voor het 'kijken' en voor je commentaar ;-)