Jo Mijns

met categorie:  

                            

Onze vriend Roger Kocken dacht dat de beeldjes in de sauna 't Mineraal van de hand waren van Mariette Teugels. Zoals ik al eerder schreef en nu mag bevestigen, zijn deze beelden van Jo Mijns. Het atelier van deze kunstenaar bevindt zich in Waasmunster maar... Jo is een geboren Mechelaar met als echte naam Johan Van der Mijnsbruggen. Ziedaar Roger, weer een misverstand uit de wereld geholpen.

Mersee vé avven ôôtleg Mille.  Alhoewel... ik meende op enkele beelden toch "MT" te hebben zien staan, wat mij logischerwijze naar Mariëtte Teugels leidde...

'k Zal er meer over weten als ik één van de dagen nog eens naar de sauna ga.

.

Voor zover je op de foto's mag afgaan lijkt de verwarring (Mariëtte of Jo) me begrijpelijk.

Inderdaad Wout, krak dezelfde naturalistische stijl. Bezoek maar eens zijn website, dan ga je nog meer gelijkenissen met Mariette vinden. Waarschijnlijk heeft Roger in de initialen de J voor een T genomen.

Mijn persoonlijke visie is dat de beelden van Mariette T. duidelijk "enthousiaster" lijken. er zit meer kunstenaarsleven in... De beelden van Jo Myns komen me statistischer over:-)

en hoeveel staan die de kilo ? :-)

 

 

Op basis van wat ik zag van beiden heb je gelijk Eddy.