Nick Vanhaute vertelt: De luidklokken van Sint-Rombouts

Wie dacht dat alleen Hasselt klokkenluiders heeft, komt bedrogen uit. Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van Toren en Beiaard in de gezellige kelder van huis De Clippel bij Luc Michiels gaf Nick Vanhaute tekst en uitleg bij zijn luidklokken, die sinds kort weer alle zes kunnen luiden, maar liefst niet allemaal tegelijk.  Dank zij Mechelenblogt kunt u het ook meemaken, zelfs zonder lid te zijn van onze mooie vereniging. Moest u zich hierover schamen, lid worden kan via voorzitter Erik Vekemans of secretaris Michel Leriche. klik hier op de link:
http://youtu.be/YMD9XaPW-qs

Al ken ik het verhaal door en door het BLIJFT boeiend om naar Nick te luisteren ... hij spreekt met zoveel kennis van zaken en met zoveel passie voor zijn vak !!