Mechelen in de Ochtend

met categorie:  

Mechelen in the morning

De foto met auto en meer karakter

Mechelen in the morning

De foto zonder auto en met minder karakter volgens mij

Toen ik vanmorgen langs de vaart naar het station liep kon ik door de uitzonderlijk mooie zonsopgang dit plaatje schieten van de Mechelse spoorwegbrug. Ik wou hem jullie zeker niet onthouden. Hij komt rechtstreeks van mijn smartphone zonder enige bewerking. Indien er mensen zijn die hem willen opsmukken, ga gerust uw gang.

Knappe foto's van een wel bijzonder mooie ochtendstond.  Ik zag het ook ..., maar had deze keer op weg naar m'n werk, m'n fototoestel niet bij...

 @ allebei

@ de fotograaf. Mooi speciaal licht. En ja ik vind de tweede dank zij die autolampen wel iets meer hebben. Nog meer zouden die stralers zijn opgevallen van nog iets dichterbij. Mijn mening voor wat ze is.

@ jans - Als fotograaf moet je je tamelijk naakt hebben gevoeld zonder toestel om dit ochtendgloren in beeld te brengen. Dedju toch! Een kleiner toestel kopen om steeds in je borstzak te hebben Jan. Mooie momenten vergaan zo vlug.

Beste, het strekt je tot eer, dat je nog oog hebt voor zulke mooie ogenblikken. Let wel "ogen"blikken. Het moet hard zijn om het niet te kunnen zien, vooral als je het ooit echt hebt gezien. Dat was gewoon een bedenking. ik schreef ooit een "gedicht" als ode aan een blinde. als je wil mail ik het door groetjes Gaston Kuyckx 0477/337284